Ulola d.o.o., Jure Kaštelana 19, 10000 Zagreb, OIB: 53575159503 posebnu pažnju pridaje zaštiti osobnih podataka i privatnosti, a podatke obrađuje poštujući sve relevantne zakone i propise.

U daljnjem tekstu nalaze se informacije o zaštiti privatnosti prilikom korištenja ove stranice te informacije o internetskim kolačićima.

 

Zaštita privatnosti

U zaštiti privatnosti Ulola d.o.o. opisuje kako postupa s Vašim osobnim podacima pri korištenju Ulola webshopa. Pod osobnim podacima smatraju se Vaši identifikacijski podaci – ime i prezime, kućna adresa, broj telefona i e-mail adresa, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a koje tijekom korištenja Ulola  webshopa, Ulola d.o.o. zaprima i obrađuje. Osobni podaci prikupljaju se isključivo na temelju dobrovoljnog davanja takvih informacija od strane korisnika, poput ispunjavanja web obrasca ili prilikom prijave na newsletter. Neosobne informacije i podaci mogu biti automatski prikupljani putem internetskih kolačića.

Ulola će prikupiti sljedeće podatke za potrebe poslovanja:

  • ime i prezime
  • adresu prebivališta/boravišta/stanovanja
  • e-mail adresu
  • kontakt telefon
  • odabranu lozinku računa

Vaše osobne podatke Ulola će čuvati u tajnosti te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez Vaše prethodne suglasnosti. Mogućnost registracije ima svaki posjetitelj, te na taj način omogućuje posjetiteljima bržu kupovinu proizvoda na www.ulola.hr stranici. Jednako tako posjetitelji stranice, odnosno webshopa imaju mogućnost kupovati neovisno o registraciji.

Na www.ulola.hr kao korisnik stranice, odnosno webshopa možete izabrati da se ne registrirate, no u tom slučaju nećete biti u mogućnosti koristiti određene funkcionalnosti. U slučaju da se ne želite registrirati za kupovinu, nužno je unijeti osnovne podatke potrebne za dostavu ili slanje proizvoda, a ovisno o odabranom načinu plaćanja i zemlji, i podatke potrebne za provedbu plaćanja.

 

Korekcije osobnih podataka

U slučaju izvršene registracije na stranici, molimo vas da sve promjene Vaših osobnih podataka pravovremeno unesete u Vaš osobni profil kako bi se osigurala potpunost, točnost i ažurnost osobnih podataka u Vašem daljnjem korištenju Ulola webshopa.

U slučaju zaborava, odnosno zahtjeva brisanja osobnih podataka , to možete učiniti putem e-mail adrese : ulola@ulola.com .
Ulola d.o.o.  se obvezuje da će sa stranice bez odgode trajno ukloniti sve Vaše osobne podatke koji su uneseni prilikom registracije.
Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

Informacije o internetskim kolačićima

Internetski kolačići (cookies) predstavljaju kratke tekstualne datoteke koje se pohranjuju na uređaj (računalo, mobilni uređaj, tablet i dr.) korisnika stranice. Oni sadrže informacije o mrežnim stranicama koje je korisnik posjetio, a pohranjuje ih preglednik (browser) koji korisnik koristi. Kolačići omogućavaju prepoznavanje korisnika prilikom njegovog ponovnog posjeta toj mrežnoj stranici. Podaci koje internetski kolačići sadržavaju ne sadrže osobne podatke kao što su npr. ime, prezime ili adresa elektroničke pošte.

Internetski kolačići se koriste za pravilno pokretanje stranice, unaprjeđenje kvalitete korisničkog iskustva te anonimno praćenje preferencija i interesa korisnika.

 

Kako upravljati internetskim kolačićima

Upravljanje kolačićima moguće je na više načina. Važno je pritom imati na umu kako se uklanjanje ili blokiranje kolačima može negativno odraziti na funkcioniranje stranice i dostupnost pojedinih njezinih dijelova ili karakteristika, a time i na korisničko iskustvo prilikom korištenja iste. Prihvaćanje internetskih kolačića može se regulirati kroz postavke internetskog preglednika (browsera), obično pod “Alati” ili “Preferencije”. Više informacija o upravljanju kolačićima potražite u rubrici “Pomoć” svojeg preglednika.

 

Pregled internetskih kolačića

Na našoj stranici koriste se sesijski i trajni kolačići. Sesijski kolačići čuvaju se privremeno, odnosno uklanjaju odmah nakon zatvaranja preglednika. Trajni kolačići ostaju pohranjeni na uređaju do brisanja, ovisno o datumu isteka. Većina kolačića na ovoj stranici je trajna i traje do 2 godine, ovisno o datumu preuzimanja na uređaj.

Na ovoj stranici prisutna su tri tipa internetskih kolačića – nužni, analitički i statistički te marketinški i retargeting kolačići.

Nužni internetski kolačići potrebni za pokretanje stranice i ne mogu biti isključeni. Ovaj tip kolačića postavljen je isključivo kao odgovor na radnje poput odabira jezika, valute, sesija prijave ili postavki privatnosti. Preglednik je moguće postaviti tako da blokira ove kolačiće, no to može utjecati rad stranice, odnosno korisničko iskustvo. Ako se kolačići isključe, postavke neće biti zapamćene pa će se svaki put morati iznova pitati, birati i prihvaćati.

Analitički i statistički kolačići potječu od integriranih analitičkih alata web platforme te Google Analyticsa kojima se anonimno mjere podaci poput broja posjetitelja i izvora prometa. Uključeni analitički i statistički kolačići omogućuju nam da bolje razumijemo korisničko iskustvo te da ga poboljšamo.Više informacija o kolačićima Google Analyticsa moguće je pronaći ovdje.

Marketinški i retargeting kolačići potječu od alata DoubleClick i Facebook pixel kojim se omogućuje bolje korisničko iskustvo i prikazivanje relevantnih oglasa na temelju profila interesa. Ako se ovaj tip kolačića ne prihvati, ciljano oglašavanje neće biti moguće ponuditi.