Načini plaćanja

Plaćanje na Ulola webshopu moguće je na sljedeće načine:

  • Plaćanje kreditnim karticama sustavom T-com/Payway
  • Plaćanje putem bankovnog transfera
  • Plaćanje pouzećem – roba se plaća po dostavi od strane ekspress kurirske službe. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom.

Pouzeće

Želite li platiti gotovinom dostavljaču, odaberite plaćanje pouzećem. Savjetujemo da imate pripremljen točan iznos kako bi primopredaja bila brža. Robu pakiramo i šaljemo odmah po primitku narudžbe.

**Novčani primitak Kupca odobrenje autorizacije kreditne kartice Kupca. Novčani primitak na računu tvrtke Ulola d.o.o. vidljiv je najranije slijedeći radni dan, odnosno u roku 24-48 sati od trenutka plaćanja (ne računajući vikende, blagdane i praznike). Uplate koje je Kupac izvršio u petak najčešće su vidljive u ponedjeljak.

 

Dostava

Trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda, te elektronički sustav Ulola webshop potom izdaje narudžbenicu na kojoj se nalazi cijena kupljenih proizvoda i cijena dostave. Trošak dostave je iznos zasebno iskazan u košarici ispod cijene jednog ili više naručenih proizvoda i predstavlja fiksan iznos od 39,00 kn (s PDV-om). Cijena dostave jednaka je za cijelo područje Republike Hrvatske bez obzira na težinu, volumen ili adresu kupca.

Za iznos narudžbe iznad 250,00 kn dostava je BESPLATNA. Rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, na području cijele Hrvatske je 5-7 radnih dana od dana primitka novčane uplate korisnika/Kupca na bankovni račun tvrtke Ulola d.o.o., izuzev slučajeva u kojima naručenih proizvoda trenutno nema u najbližem skladištu. Tada se isti povlače iz drugih prodajnih jedinica u vlasništvu Ulola d.o.o. na području RH. Ukoliko se radi o takvom slučaju povlačenja proizvoda, moguće je da će se dostava proizvoda odužiti za period prvotno potreban da se naručeni proizvod pribavi u skladište iz kojeg se izdaju proizvodi za prodaju putem Ulola webshopa. Isti postupak i produženi rok dostave vrijedi za artikle na popustu.

Ukoliko tvrtka Ulola d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, prodajno osoblje kontaktirati će Kupca telefonom ili emailom radi dogovora o zamjeni proizvoda ili otkazivanju naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

Trošak dostave naplaćuje se prilikom izračuna svih troškova narudžbe i prema tarifi dostavne službe. Svi proizvodi dostavljaju se ekspresnom dostavnom službom GLS d.o.o. u roku 5-7 radnih dana od primitka novčane uplate Kupca na račun tvrtke Ulola d.o.o.