Sastojci Ulola

 

Brend Ulola nastao je 2002. godine kao rezultat želje da prirodu i energiju uskladimo u njezi kože. Naziv Ulola na sanskrtu znači „veliki val“.

Veliki val kao neosporiva snaga prirode dala nam je nepresušnu inspiraciju za nastanak naših proizvoda rađenih po tradicionalnim recepturama sa velikim iskorakom i inovacijama koristeći pritom prirodne sastojke. Ubrzan načini života često nas odvajaju od prirode te zaboravljamo na sklad svojih potreba i vremena. Istraživanjem i znanjem vratili smo se izvorima koji savršeno nadomještaju propušteno u današnjem tempu života. Naša koža toliko bombardirana i izložena unutarnjim i vanjskim utjecajima često nam pokazuje alarmantne znakove koje teško prepoznajemo.

Želimo brze wow efekte ne razmišljajući pritom na posljedice.

 

 

Ulolin tim stručnjaka za kozmetologiju osmislio je vrhunske preparate za njegu kože u skladu sa prirodom. Naši veganski proizvodi nisu testirani na životinjama, bez toksičnih  su sastojaka, parabena te umjetnih mirisa i bojila. Proizvodimo u Hrvatskoj po tradicionalnim recepturama bez umjetnih konzervansa. Zbog toga koristimo isključivo airless ambalažu koja funkcionira po principu vakuuma tlaka i na taj način potiskuje sadržaj dok ga jednako tako štiti od kvarenja te ga ne izlaže doticaju sa zrakom,  bakterijama ili onečišćenjima.

 

Sastojci Ulola